„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie Strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność (LSR) w tym realizację Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Przewidywane wyniki operacji: Wdrożenie Strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność na obszarze Stowarzyszenia „LGD7 – Kraina Nocy i Dni”.

LGD7 ogłasza nabór na wolne stanowisko pracy!

29 czerwca, 2017

Uprzejmie informujemy, iż do biura Stowarzyszenia LGD7 wpłynęły oferty na wolne stanowisko pracy: Specjalista ds. Projektów, które nie spełniały wymagań formalnych. W związku z powyższym LGD7 ogłasza ponownie nabór na wolne stanowisko pracy. Oferty należy składać bezpośrednio w biurze LGD7 bądź za pośrednictwem poczty tradycyjnej, do 12 lipca br.

OGŁOSZENIE NA STANOWISKO PRACY SPECJALISTA DS. PROJEKTÓW

Kwestionariusz